bitcoin fondsen

Waarom sommige beleggers op een bitcoin IRA bankieren in plaats van op sociale zekerheid?

BitcoinIRA werd gelanceerd in mei 2016 en biedt beleggers het belastingvoordeel van een IRA, plus het rendement van een alternatieve activaklasse met een hoog risico en een hoge opbrengst.

Het bedrijf heeft meer dan 100.000 individuele rekeninghouders, waaronder klanten vanaf 18 jaar. Voor Matthew Roed ziet de sociale zekerheid er een stuk minder veelbelovend uit dan het geld dat hij in zijn BitcoinIRA heeft opgeborgen.

Roed is een geregistreerde verpleegster die in Golden Valley, Minnesota woont, en hij zegt dat hij 16.000 uur heeft besteed aan het onderzoeken van alles wat met bitcoin te maken heeft. Zijn conclusie? Investeren in de cryptocurrency is de sleutel tot goed pensioen, en de beste manier om dit te doen is via een belastingvrije, zelfgestuurde Individual Retirement Account of IRA. Actuele Bitcoin koers vind je online.

Bitcoin als eigendom

“Aangezien bitcoin door de Amerikaanse overheid wettelijk als eigendom is geclassificeerd en mijn crypto zich in een IRA bevindt, wist ik dat ik mijn belastbare uitgaven aanzienlijk zou verminderen als gevolg van exponentiële groei”, zei Roed. Tegen de huidige prijzen heeft de gok tot nu toe zijn vruchten afgeworpen.

De MBA-afstudeerder, vader en echtgenoot investeerden aanvankelijk $ 30.000 in zijn BitcoinIRA. Op dit moment zegt hij dat zijn pensioenportefeuille maximaal $ 250.000 is. Hoewel het zijn hoogtepunt van $ 500.000 heeft bereikt, voelt Roed zich nog steeds gerechtvaardigd in zijn overtuiging dat bitcoin de toekomst is. “Niemand wilde op dat moment naar me luisteren, ook mijn eigen familie niet”, zei hij. “Ik werd teruggetrokken en gebruikte mijn frustratie om steeds meer betrokken te raken in die markt.”

BitcoinIRA

BitcoinIRA werd gelanceerd in mei 2016 en biedt beleggers het belastingvoordeel van een IRA, plus het rendement van een alternatieve activaklasse met een hoog risico en een hoge opbrengst. Het is vergelijkbaar met andere IRA’s, behalve dat het in plaats van wordt gefinancierd door goud, contanten en obligaties, wordt ondersteund door bitcoin.

Het bedrijf heeft meer dan 100.000 individuele rekeninghouders, waaronder klanten vanaf 18 jaar. Maar chief operating officer Chris Kline vertelt CNBC dat 75% van de rekeninghouders 45 jaar of ouder is. “Het is geen spel voor jonge kinderen meer”, zei hij. Gratis crypto app kun je nu downloaden.

BitcoinIRA handelt niet alleen in bitcoin. Het bevat nu een lange lijst met cryptocurrencies, waaronder ethereum en litecoin.

Campbell Harvey van Duke University vindt diversificatie de juiste keuze

“Om een ​​portefeuille te hebben die blootstelling heeft aan één enkele cryptovaluta zoals bitcoin, heeft geen enkele zin, want hoewel bitcoin op dit moment de belangrijkste is, is het aandeel in de totale kapitalisatie van crypto’s in de loop van de tijd afgenomen. Er zijn zoveel andere tokens, ‘zei Harvey.

 

Toen CNBC BitcoinIRA voor het eerst profileerde in 2017, diende het $ 6 miljoen aan transacties voor 700 rekeninghouders. Deze maand passeerde het $ 1,5 miljard aan transacties aller tijden. Er waren ook veel minder spelers in de crypto-pensioenruimte. De markt wordt nu overspoeld met opties.

Een recent onderzoek onder financiële adviseurs laat een significante verschuiving naar cryptocurrencies zien. 14% van de meer dan 500 financiële adviseurs die in het rapport zijn opgenomen, zei dat ze nu cryptocurrency gebruiken of aanbevelen aan klanten, tegenover minder dan 1% in 2019 en 2020.

IRA custodian Kingdom Trust biedt gebruikers de mogelijkheid om te diversifiëren in 20 verschillende cryptocurrencies. CEO Ryan Radloff vertelt CNBC dat $ 2 miljard van de $ 17 miljard die het voor klanten heeft, nu in cryptocurrency is. Dat is meer dan $ 350 miljoen een jaar geleden.

“Het aantal mensen dat geïnteresseerd is in het opnemen van bitcoin in hun pensioensparen… neemt exponentieel toe”, zei Radloff. “Mensen willen geen zombie-pensioenrekeningen waarmee je alleen in drie fondsen met een streefdatum kunt beleggen. Ze willen meer keuze hebben in wat ze doen met hun zuurverdiende geld, en ze willen toegang tot harde activa die over een lange tijdshorizon in waarde zullen stijgen.”

IRA versus Roth IRA versus 401 (k)

Door crypto ondersteunde pensioenportefeuilles kunnen snel aan populariteit winnen, maar er zijn nog steeds enkele belangrijke beperkingen.

Ten eerste, hoewel er meerdere manieren zijn om uw spaargeld te beleggen voor pensioen – of het nu een door de werkgever gesponsorde 401 (k) of een Roth IRA is – laten maar heel weinig van deze voertuigen een alternatief activum zoals goud of crypto toe.

Dat is de reden waarom het primaire pensioenmiddel voor het houden van crypto zelfgestuurde IRA’s zijn, legt Shehan Chandrasekera uit, een CPA en hoofd van de belastingstrategie bij crypto-belastingsoftwarebedrijf CoinTracker.io.

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een rekening die u opent bij een bewaarder, u neemt alle investeringsbeslissingen en uw inkomen is fiscaal beschermd tot uw pensionering. Kingdom Trust en BitcoinIRA volgen beide dit model.

“Dusvoor zover pensioenrekeningen nu gaan, met bitcoin, zijn het IRA’s, IRA’s, IRA’s, “legde Tyrone Ross, CEO van Onramp Invest, uit. Onramp verkoopt software die financiële adviseurs helpt bij het bijhouden van cryptocurrency-investeringen van klanten.

“Omdat het door de IRS als eigendom wordt beschouwd … daarom zie je de zelfgestuurde IRA-ruimte exploderen”, vervolgde Ross. “Er is veel regelgeving om door te komen voordat je het in de 401 (k) -ruimte krijgt.”

Er zijn uitzonderingen. Een kleine 401 (k) provider genaamd ForUsAll kondigde vorige maand aan dat het deelnemers nu toestaat om tot 5% van hun pensioenfondsen toe te wijzen aan 50 verschillende crypto-activa, waaronder bitcoin, die worden bewaard en beheerd door Coinbase.

 

Bedrijven zoals BitWage en Digital Asset Investment Management proberen ook crypto te vouwen in traditionele pensioenplannen die door werkgevers worden aangeboden. Maar Chandrasekera zegt dat “in het algemeen 99% van de 401 (k) -plannen geen bitcoin-services bieden”, dus er is nog een manier om te gaan totdat bitcoin de reguliere pensioenplatforms bereikt.

Fidelity vertelt klanten bijvoorbeeld dat klanten van retailmakelaardij geen cryptocurrencies bij Fidelity kunnen kopen of verkopen, hoewel ze in theorie blootstelling aan de bitcoin-handel kunnen krijgen via crypto-geassocieerde bedrijven die op de openbare markten handelen. Hetzelfde geldt voor Charles Schwab.

Volatiliteitsrisico versus belastingbesparing

Roed sprak met CNBC na het inpakken van een 14-urige nachtdienst. Die uren na het werk zijn wanneer de verpleegkundige van het revalidatiepersoneel de meeste tijd investeert in het onderzoeken van manieren om in cryptocurrencies te investeren.

Een deel van de reden waarom hij zich op BitcoinIRA vestigde, heeft te maken met het stakingsprogramma van het bedrijf. Roed leent zijn bitcoin aan derden en in ruil daarvoor verdient hij een jaarlijks percentage of APR voor het risico. “Het is ongeveer 2% per jaar”, zei hij.

Dit helpt om de jaarlijkse rekeningkosten van $ 240 te compenseren, plus de gemiddelde transactiekosten van 1% om te verkopen en 5,5% om te kopen. Kline zegt dat klanten tot 6% jaarlijks rendement op contant geld en cryptocurrency kunnen verdienen, wat helpt om de kosten in evenwicht te brengen.

Nog een belangrijke overweging? De volatiliteit van bitcoin

 

‘S Werelds meest populaire cryptocurrency wordt verhandeld tegen ongeveer de helft van wat het in april waard was. “Die volatiliteit zien we bijvoorbeeld niet op de aandelenmarkt”, legt Harvey uit. “Het is naïef om te denken dat bitcoin alleen maar blijft stijgen. Er zal een limiet zijn, en mensen moeten daar diep over nadenken, “zei hij.

Naast de volatiliteitsrisico’s heeft de Securities and Exchange Commission ook gewaarschuwd voor het risico van fraude bij deelname aan zelfgestuurde IRA’s die handelen in crypto’s. Maar Kline blijft optimistisch. Hij leidde CNBC door een casestudy van een klant die in april 2020 voor ongeveer $ 1,5 miljoen aan bitcoin kocht, toen het token rond de $ 7.335 handelde. Tegen de huidige waarde is zijn investering meer dan $ 6 miljoen waard.

Maar uiteindelijk zegt Kline dat het het belastingvoordeel is dat BitcoinIRA een slam dunk maakt voor diegenen die in crypto’s willen handelen. Als een belastingbetaler met een gemiddeld inkomen zijn bitcoin vandaag zou verkopen, zou hij geen belasting betalen voor de crypto die in zijn BitcoinIRA staat. Als het op een Coinbase-account zou staan, zou dezelfde persoon te maken krijgen met een kortetermijnwinstbelasting van 22% of 15% voor een langetermijnbezit. “Vrij duidelijke kwantitatieve redenering om een ​​actief als bitcoin in een IRA-omgeving te plaatsen”, zei Kline.

 

 

Comments Off on Waarom sommige beleggers op een bitcoin IRA bankieren in plaats van op sociale zekerheid?