About Us

Water bedekt ongeveer drie vierde segmenten van de aarde en vindt plaats in de zeeën, oceanen, meren, beken, meren enzovoort. Al deze waterlichamen bevatten een breed assortiment aan groen, net als de fauna. Een van die wezens die het meest effectief in de zeeën wordt aangetroffen, is de Octopus. Octopus wordt regelmatig satan-vis genoemd, omdat zijn uiterlijk voldoende fantastisch is om een ​​individu en verschillende wezens te laten schrikken. Octopus heeft een plaats bij de phylum Mollusca en klasse Cephalopoda. Het verzoek waaraan het een plaats heeft, is Octopoda en is volledig marien van aard.

De octopus draagt ​​twee ogen en vier sets armen en net als andere cepahlopoden is zijn lichaam respectievelijk even. Het heeft een snuit en de mond is in het midden van de armen geplaatst. Exoskelet ontbreekt dus het kan zichzelf in een klein gaatje verpletteren. De inzichtelijke kracht is overal gecreëerd en het is misschien wel het meest wijze wezen onder alle ruggengraatloze wezens. Het leeft op uitgestrekte plaatsen in de zeeën, maar vindt voornamelijk plaats tussen de koraalriffen. Voor hun bescherming tegen de tegenstanders hullen ze zichzelf fundamenteel of verwijderen ze een inktachtig materiaal of vertonen ze een kleurveranderende actie die dekking wordt genoemd. Alle octopussen zijn voor het grootste deel giftig, maar alleen de kleine blauwgeringde octopussen zijn destructief voor mensen en leiden ze naar een sublieme woonplaats. Er zijn tegenwoordig ongeveer 300 soorten octopussen bekend.

Octopussen worden onmiskenbaar herkend aan hun acht gewaagde armen die elk zuignappen dragen. Hun armen zijn totaal verschillend van die gevonden in verschillende koppotigen zoals inktvissen en inktvissen. Ze hebben totaal delicate lichamen zonder enige indicatie van exoskelet zoals de schaal die wordt aangetroffen in Nautilus en inktvissen. Ze hebben een mondachtige constructie zoals die van een papegaai, hoe minuscuul ook, en het is het enige harde ontwerp dat in hun lichaam aanwezig is. Hun delicate lichamen stellen hen in staat om zich onder kleine zones te verbergen wanneer ze worden aangevallen. Ze hebben een korte levensverwachting, maar een paar diergroepen kunnen een half jaar tevreden zijn. De North Pacific Giant Octopus kan onder specifieke omstandigheden vijf jaar voldoen. Hun levensverwachting wordt in wezen beïnvloed door voortplanting. De jongens leven slechts een korte tijd na de paring en gaan later verder en de vrouwtjes bijten in het stof zodra hun eieren uitbroeden. De vrouwtjes tonen ouderlijke aandacht voor hun eieren en zorgen niet voor hun eieren, maar uithongering is niet de reden voor hun overlijden. De twee optische organen geven endocriene stoffen af ​​die verantwoordelijk zijn voor het passeren van de gemodificeerde cel. Er is ontdekt dat als deze optische organen voorzichtig worden verwijderd, de octopus vele maanden na proliferatie doorstaat en ervan uitgaande dat uitgehongerde op dat punt het stof kan bijten als gevolg van uithongering.
Er zijn drie harten in octopussen. De twee zijn verantwoordelijk voor het overhevelen van het bloed uit de twee kieuwen en de derde is aansprakelijk voor het overhevelen van het bloed uit het hele lichaam. Hun bloed transporteert een koper dat hemocyanine bevat, dat de zuurstoftransporteur is, net als de bloedkleur. Haemocyanine is een aanzienlijk effectievere zuurstoftransporteur in tegenstelling tot de hemoglobine van de zuurstoftransporteur van gewervelde dieren. De hemocyanine wordt gedesintegreerd ontdekt in het plasma en wordt niet getransporteerd in de rode bloedplaatjes van de gewervelde dieren en geeft een blauwe tint aan het bloed. Octopussen scheiden water uit hun mantelgat en hebben net als verschillende weekdieren fijn verdeelde en diepgevasculariseerde kieuwen die aanwezig zijn op het externe of interne oppervlak van het lichaam.

Octopussen zijn buitengewoon handig en dit brengt scherts onder de onderzoekers met zich mee. Onderzoek heeft uitgewezen dat ze het huidige moment hebben en ook de langgerekte herinnering. Ondanks het feit dat ze een korte levensverwachting hebben, leren ze toch en het is tot nu toe niet aangetoond dat als de jeugdigen intrinsieke praktijken hebben. Ze hebben een buitengewoon ingewikkeld sensorisch systeem. Tweederde van de neuronen bevindt zich in de armen en de armen hebben verbazingwekkende autotomiekrachten. De armen vertonen eveneens complexe reflexactiviteiten. De laboratoriumtests hebben aangetoond dat ze erachter komen hoe ze vormen en schattingen kunnen herkennen en bovendien de aquaria kunnen breken op zoek naar voedsel.